maandag 18 juli 2011

Terug naar Nederland

Gistermorgen na een laatste ontbijtje in het, hebben we de spullen weer ingepakt om terug naar huis te rijden. Via booking.com een overnachting geboekt in hotel La Flambee vlakbij Dijon, dus dat wordt ons doel voor deze dag. Maar eerst nog een keer naar de zonnebloemen gereden en nu heerlijke zonnige plaatjes kunnen schieten!




In Apt hebben we nog een bakkie koffie gedronken, even over de markt gelopen en wat souveniertjes gekocht.



Daarna zijn we gestart met het eerste gedeelte van onze rit naar huis, pfff wat een files. Zeer vermoeiend, maar rond een uur of half 9 kwamen we dan toch aan bij het hotel. Wat gelukkig een goede keus bleek. Frisse en schone kamer met lekkere bedden en een goede douche.

De volgende dag hebben we daar nog een lekker ontbijtje op en zijn we de volgende 600 kilometer gaan rijden. Rond een uur of 7 kwamen we weer veilig aan in ons mooie huis in Dordrecht.

Gelukkig zijn Joris en Berend inmiddels ook weer veilig en wel aangekomen in Mijnsheerenland. Zij zijn met Jacqueline en oma Willemien 2 weken naar Mallorca geweest en hebben het super naar hun zin gehad.

Rowan en Yanniek waren met Niclas en Heleen nog een keer naar dezelfde camping als vorig jaar in Italië (Isamar) en hebben het ook nu weer geweldig gehad. Zij zijn gisteren doorgereisd naar Zwitserland, waar ze nog tot donderdag van hun vakantie genieten.

Voor ons zit deze vakantie naar Frankrijk er weer op, gelukkig kunnen we nog nagenieten met de foto's (slechts 900 stuks nog uit te zoeken) en hebben we nog een vakantie met alle jongens in Zeeland tegoed.

Matty, dank je wel voor de gastvrijheid in je prachtige boerderij Le Tuilier en Jose, dank je wel voor het attenderen op deze mooie vakantieplek en we gaan alvast weer op je site kijken voor een volgende vakantie ;)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten