maandag 11 juli 2011

Oppedette aankomst

Na weer een gedoe met het ontbijt en de wespen zijn we vertrokken naar Oppedette.


De reis van Villeferry naar Oppedette zou ca 5 uurtjes duren. Helaas was er veel file tussen Lyon en Orange, dus 5 uurtjes werden 7 uurtjes. Maar wat was het de moeite waard! De boerderij Le Tuillier, die is verbouwd tot 5 appartementen, is prachtig en met een schitterend uitzicht! 1 van de appartementen wordt bewoond door de eigenaresse Mattie, die ons gastvrij binnen haalde met een lekker glas koele rosé.

Ze had al voor andere gasten, die net waren aangekomen, gekookt en gelukkig konden wij ook aanschuiven. Lekker ontspannen na een dag autorijden. We hebben heerlijk op haar grote terras gegeten en goede en leuke gesprekken gehad.

Helaas bleek dat wij het enige appartementje hadden zonder terras, dat viel wel tegen. De andere (duurdere) appartementen hebben een terras met het magnifieke uitzicht op de bergen.

Maar er is wel een binnenplaatsje, waar wij kunnen eten. Dat leek me niet echt gezellig, maar inmiddels hebben we er al dankbaar gebruik van gemaakt. Het zit lekker rustig, tussen de vogeltjes, wat een rust.


Gisteren zijn we gestart met een luie dag aan het zwembad. Aan het eind van de dag toch even gefotografeerd, ook hier stikt het van de vlinders!







De boerderij aan de voorkant. Het zwembad ligt achter de boerderij Ik zal deze week foto's maken van het prachtige uitzicht!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten